x close

O adolescentă și-a mințit părinții că merge să doarmă la o prietenă, dar a ajuns în comă la spital. Care era adevărul și cum a reacționat tatăl ei când a aflat

de S.T.    |    25 Oct 2016   •   20:10
O adolescentă și-a mințit părinții că merge să doarmă la o prietenă, dar a ajuns în comă la spital. Care era adevărul și cum a reacționat tatăl ei când a aflat 534 Galerie foto (1) Foto: pixabay.com

O fată de 14 ani din Anglia a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a consumat o sticlă cu votcă.

Tyler Liversidge le-a spus părinților că o să doarmă la o prietenă, dar, de fapt, ea s-a întâlnit cu altcineva pentru a consuma alcool. Fata a ajuns la spital, în comă alcoolică, relatează The Sun.

Tatăl ei a postat pe Facebook poze cu ea intubată, pe patul de spital, pentru a-i preveni și pe alți adolescenți despre efectele negative ale consumului de alcool.

„Pentru toți prietenii lui Tyler. Asta se întâmplă când vă mințiți părinții și spuneți că dormiți la un prieten, crezând că sunteți isteți când mergeți în parc și beți o sticlă cu votca. Fiica mea încă nu s-a trezit. Ar fi putut să fie mult mai rău. Stați departe de alcool, copii, până când veți fi îndeajuns de mari. Asta să fie o lecție pentru voi”, a scris tatăl ei.

Citeşte mai multe despre:

spital coma alcoolica alcool coma votca
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati