Antena 3 CNN Externe O adolescentă susţine că a făcut sex cu Berlusconi pentru bani, pe vremea când era minoră

O adolescentă susţine că a făcut sex cu Berlusconi pentru bani, pe vremea când era minoră

O adolescentă susţine că a făcut sex cu Berlusconi pentru bani, pe vremea când era minoră
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Oct 2010   •   16:22

O adolescentă în vârstă de 18 de ani a declarat că a făcut sex cu premierul italian Silvio Berlusconi, pe vremea când era încă minoră, informează Telegraph.co.uk.

Totul ar fi pornit de la reţinerea tinerei pe nume Ruby de către poliţiştii italieni, aceasta fiind imigrantă ilegală din Maroc. Pentru a scăpa de oamenii legii, tânăra a declarat că îl cunoaşte personal pe SIlvio Berlusconi, dând şi numeroase detalii despre prietenia acestora.

Cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu un an, la una din petrecerile date de premierul italian. Tânăra, care îşi dorea o carieră în Tv, i-a fost prezentată acestuia de către un impresar, iar întâlnirea s-ar fi terminat cu o partidă de sex, care, potrivit tinerei nu a fost nici pe departe singura.

Anul trecut, Berlusconi a fost acuzat de mai multe femei, majoritatea dame de companie, că a oferit bani în schimbul unor servicii sexuale. În plus, au apărut mai multe poze de la aşa-zisele orgii ale premierului. În fotografii, apăreau mai mulţi bărbaţi în pielea goală şi femei îmbrăcate sumar.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi adolescenta prostitutie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close