Antena 3 CNN Externe O apreciată bloggeriță, amenințată cu moartea. Tânăra a explicat totul printr-un clip emoționant (VIDEO)

O apreciată bloggeriță, amenințată cu moartea. Tânăra a explicat totul printr-un clip emoționant (VIDEO)

O apreciată bloggeriță, amenințată cu moartea. Tânăra a explicat totul printr-un clip emoționant (VIDEO)
Sursa foto: foto: Pexels
25 Ian 2018   •   20:35

O îndrăgită bloggeriță, Elle Darby, de 22 de ani, cea care a vrut să steaa gratic la un hotel din Dublin, a povesitit că primește amenințări cu moartea

Tânăra care are zeci de mii de fani pe rețelele sociale și-a dorit o colaborare cu un hotel din Dublin, cerând să se cazeze gratuit împreună cu iubitul ei, iar în schimb să facă reclamă hotelului. Proprietarul a refuzat-o, a făcut publică solicitarea tinerei și, mai mult, le-a interzis tuturor influencerilor accesul în hotel. 

Bloggerița a povestit că în urma acelui eveniment a început să primească mai multe mesaje ciudate și amenințări cu moartea. Aceasta a pus un clip de Youtube în care  a povestit mai multe despre această experiență terifiantă, potrivit TheIndependent. 

„Mulți oameni spun că eu am fost supărată pentru că patronul hotelului nu a vrut să mă primească la hotel, lucru care nu este adevărat. Orice om de afaceri este îndreptățit să refuze o propunere de afaceri. Putea doar să spună nu, în loc să reacționeaze în felul în care a reacționat. Am fost numită în toate felurile posibile – cuvinte care nici nu știam că există. Cred că oamenii ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce spun pe internet”, a mai spus tânăra. 

×
Subiecte în articol: moartea Dublin
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close