Antena 3 Externe O aripă a Camorrei a fost anihilată de poliţiştii italieni

O aripă a Camorrei a fost anihilată de poliţiştii italieni

de G.C.P    |    04 Dec 2012   •   17:52
O aripă a Camorrei a fost anihilată de poliţiştii italieni

Poliţia italiană a arestat 35 de persoane, implicate în traficul de droguri şi în legături strânse cu clanul mafiot Camorra.

În timpul operaţiunilor au fost confiscate cantităţi mari de droguri şi un număr impresionant de arme. De asemenea, carabinierii şi Guardia di Finanza au pus sechestru pe mai multe locuinţe, autoturisme şi conturi bancare, relatează ANSA.

Gruparea, specializată în traficul de cocaină şi canabis, este bănuită că ar fi afiliată la oraganizaţia mafiotă Fragnoli-Gagliardi, din sudul regiunii Campania.

Într-o maşină s-a găsit o bombă artizanală şi un pistol mitralieră, Uzi. Proprietarul acesteia este şi el un mafiot, în conexiuni strânse cu familia napoletană Di Lauro.

"Prezenţa unui membru al clanului Di Lauro, în Campania, este dovada că mafioţii din Camorra caută mereu noi alianţe, pentru a-şi extinde activităţile ilicite", a declarat procurorul Federico Cafiero de Raho, cel care coordonează directoratul anti-mafia din Napoli.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close