Antena 3 CNN Externe Întâmplare incredibilă în Marea Britanie. O bunică a atacat cu arbaleta un bărbat care a dat buzna în casa ei

Întâmplare incredibilă în Marea Britanie. O bunică a atacat cu arbaleta un bărbat care a dat buzna în casa ei

Întâmplare incredibilă în Marea Britanie. O bunică a atacat cu arbaleta un bărbat care a dat buzna în casa ei
Sursa foto: Foto: Facebook.com/anji.rhys.mccarvel
18 Apr 2018   •   12:59

Caz șocant în Marea Britanie. O bunică a tras cu arbaleta într-un bărbat mascat care încerca să pătrundă în locuință.

Anji Rhys a relatat că totul a făcut pentru a se apăra, după ce mai mulți bărbați mascați au dat buzna peste ea, în casă, confudând locuința femeii cu ascunzătoarea unui traficant de droguri.

Când s-a văzut atacată, femeia nu a mai stat pe gânduri. A luat arbaleta de pe perete și a tras într-unul din atacatorii săi.

“Unul dintre bărbați a încercat să mă atace, dar am tras în el. L-am nimerit în stomac, apoi am fugit fără să mă uit înapoi. Îi auzeam doar strigătele furioase”, a declarat femeia.

Anji Rhys le-a povestit polițiștilor că se uita la televizor când a auzit zgomote suspecte într-o camera alăturată., scrie thesun.co.uk.

“Inițial, am auzit un sunet asemănător unei explozii. Am realizat, apoi, că ușa mea a fost doborâtă. Am fugit să văd despre ce este vorba și am observat mai mulți bărbați mascați.   

Am reușit să mă adăpostesc în sufragerie, de unde am luat arbaleta și nu am mai stat pe gânduri. Am tras în individul care a încercat să mă atace. Dacă nu aș fi acționat atât de rapid nu știu ce s-ar fi putut întâmpla cu mine,” a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: bunica atac mascati traficant droguri
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close