Antena 3 CNN Externe O crimă odioasă, comisă acum 35 de ani a fost rezolvată. NIMENI nu se aştepta să fie el criminalul: "Femeia avea peste 100 de lovituri de cuţit"

O crimă odioasă, comisă acum 35 de ani a fost rezolvată. NIMENI nu se aştepta să fie el criminalul: "Femeia avea peste 100 de lovituri de cuţit"

O crimă odioasă, comisă acum 35 de ani a fost rezolvată. NIMENI nu se aştepta să fie el criminalul: "Femeia avea peste 100 de lovituri de cuţit"
de O.P.    |    28 Oct 2014   •   06:16

 O nouă tehnologie de depistare a ADN-ului a ajutat la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 35 de ani. Instanţa a stabilit că victima a fost ucisă chiar de soţul ei.

Oamenii sunt şocaţi şi acum de violenţa cu care a fost comisă crima. Femeia avea pe corp urmele a peste 100 de lovituri de cuţit.

Când poliţiştii au descoperit trupul lui Patti Rodriguez au fost şocaţi de violenţa cu care a fost comisă crima. Patti avea pe corp urmele a peste 100 de lovituri de cuţit. Acum, după 35 de ani, cineva este pe cale să plătească acum pentru această crimă. Instanţa a stabilit că autorul este chiar soţul femeii.

Pe Michael Rodriguez l-au incriminat urme de sânge pe care noua tehnologie de depistare a ADN-ului le-a scos la iveală. Până şi fiica lui a acceptat decizia.

Sunt momente dificile pentru fiica acuzatului. A auzit, în instanţă, detalii despre violenţa cu care tatăl ei i-a ucis mama.

Michael Rodriguez riscă până la 25 de ani de închisoare pentru crimă. Va afla sentinţa abia peste o lună.

×
Subiecte în articol: crime
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close