Antena 3 CNN Externe O crimă oribilă a îngrozit lumea! Unui "îngeraş" nenăscut încă i s-a luat dreptul la viaţă

O crimă oribilă a îngrozit lumea! Unui "îngeraş" nenăscut încă i s-a luat dreptul la viaţă

O crimă oribilă a îngrozit lumea! Unui "îngeraş" nenăscut încă i s-a luat dreptul la viaţă
Sursa foto: gazetanord-vest.ro
22 Feb 2012   •   17:28

O "gorilă" a unui club de noapte a fost judecat azi pentru răpirea şi uciderea unei femei gravide în casa acesteia, cu doar două săptămâni înainte să nască.

Nikitta Grender, 19 ani, a fost înjunghiată de repetate ori de către Carl Whant, în apartamentul ei.

Tatuatul Whant a rapit-o pe Nikitta, care a fost iubita celui mai bun prieten al lui care îi era şi văr, i-a tăiat gâtul şi a înjunghiat-o în abdomen.

În încercarea de a-şi ascunde crima, acesta a dat foc locuinţei unde a ucis-o pe fată, care era pregătită pentru naşterea bebeluşului Kelsey May.

Criminalul i-a luat viaţa şi câinelui fetei, care a fost găsit arzând de un vecin.

Whant a primit astăzi o pedeapsă pe viaţă, cu un termen minim de 35 de ani. Acesta a declarat că a făcut sex cu fata chiar înainte să o omoare.

Instanţa l-a găsit vinovat de ucidere, răpire, prunc-ucidere şi incendiere. Cu toate că bărbatul a aruncat arma crimei. ADN-ul tinerei a fost găsit la locul crimei şi în maşina acestuia.

Judecătorul a concluzionat că tânăra a fost omorâtă deoarece l-a ameninţat pe Whant că va merge la poliţie să declare că acesta a violat-o, aşa că bărbatul a preferat să o omoare.

Vărul bărbatului, Ryan Mayes şi Nikitta se pregăteau pretru venirea pe lume a primului copil. În seara crimei, Ryan ieşise în oraş cu familia şi nu se aştepta la nenorocirea pe care urma să o găsească acasă.
 

×
Subiecte în articol: crima pruncucidere rapire
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close