Antena 3 CNN Externe Cutremur în showbiz! O actriță cunoscută a dispărut. Copilul ei de numai patru ani a fost găsit singur, într-o barcă

Cutremur în showbiz! O actriță cunoscută a dispărut. Copilul ei de numai patru ani a fost găsit singur, într-o barcă

Naya Rivera, o cunoscută actriţă de peste Ocean, este dispărută de câteva zile. În vârstă de 33 de ani, vedeta a mers la plimbare cu barca pe un lac din California, alături de fiul ei de patru ani. Copilul a fost găsit singur, în ambarcaţiune, iar mama lui dispăruse.

Cutremur în showbiz! O actriță cunoscută a dispărut. Copilul ei de numai patru ani a fost găsit singur, într-o barcă
Sursa foto: Facebook/ Naya Rivera
de Diana Ionescu    |    10 Iul 2020   •   19:35

De atunci se fac căutări disperate în zonă, dar autorităţile spun că sunt slabe şanse ca actriţa să mai fie în viaţă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din portul de pe Lake Piru se vede cum actriţia Naya Rivera ajunge cu maşina, împreună cu fiul ei de 4 ani şi închiriază o barcă. Câteva ore mai târziu, băiatul a fost găsit singur în ambarcaţiune de către un angajat din port.

Copilul, găsit singur în barcă. Se fac căutări disperate în zonă 

„Lacul Piru. Urgenţa este că avem o persoană dispărută. Am găsit un copil într-o barcă, singur, iar mama acestuia nu este nicăieri”, reiese din apelul la 911.

Acesta a fost şi momentul în care au început căutările. Poliţiştii spun însă că, cel mai probabil, femeia a căzut în apă şi s-a înecat iar şansele ca trupul neînsufleţit să fie găsit sunt mici. Scafandri spun că fundul lacului este plin de vegetaţie, iar vizibilitatea este redusă.

„Ne-am sporit efectivele la peste 100 de membri care participă activ la căutări. Mijloacele pe care la avem la faţa locului includ elicoptere atât de la biroul şerifului cât şi de la Garda de Coastă a SUA”, a spus polițistul Kevin Donoghue. 

Naya Rivera a jucat timp de şase ani un rol principal în serialul "Glee", care i-a adus numeroase premii.

Actriță cunoscută din SUA, dispariție misterioasă

×
Subiecte în articol: Naya Rivera actriţă disparuta
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close