Antena 3 CNN Externe O englezoaică a rămas fără 500.000 de lire după o poveste de dragoste cu un român de doar 29 de ani. Explicația uluitoare a lui Cristian, după ce a lăsat-o fără avere

O englezoaică a rămas fără 500.000 de lire după o poveste de dragoste cu un român de doar 29 de ani. Explicația uluitoare a lui Cristian, după ce a lăsat-o fără avere

O englezoaică a rămas fără 500.000 de lire după o poveste de dragoste cu un român de doar 29 de ani. Explicația uluitoare a lui Cristian, după ce a lăsat-o  fără avere
31 Iul 2018   •   13:46

Ea, 66 de ani, spune că a fost o ”nebună naivă” și că s-a lăsat fraierită de 500.000 de lire sterline. El, 29 de ani, spune că s-a iubit cu cea care putea să-i fie mamă și a suferit când aceasta l-a părăsit pentru cineva chiar mai tânăr decât el. 

Este povestea lui Christiane Shellard și a lui Cristian Mihalea, un șofer român stabilit în Marea Britanie.

Totul a început într-o seară la un restaurant de lux din Londra. Femeia luase masa și l-a văzut pe Cristian afară, fumând o țigară. A mers la el și i-a cerut un foc. Spune că nu era interesată de el, însă chiar și așa, i-a dat numărul său de telefon.

Apoi au început să se întâlnească, iar femeia a descoperit că sexul nu era gratis. Cristian ar fi început să o tapeze de bani pe cea care fusese soția unui milionar. Și, pentru că avea o inimă mare și un cont în bancă pe măsură, Christiane i-a dat mai multe sume de bani românului. Chiar 160.000 de lire, după ce bărbatul fatal a spus că nu are cu ce să plătească transplantul de ficat al tatălui său.

Totul a culminat după ce i-a dat 500.000 de lire pentru a cumpăra o locuință. Femeia spune că românul și-a transferat în cont banii singur, iar apoi i-a spus că proprietatea a fost vândută. După ce a vorbit la agenția imobiliară, femeia a știut că fusese fraierită.

Acum își caută dreptatea în instanță și se căiește pentru păcatele sale.

”I-am distrus toate pozele și mi-e îngrozitor de rușine. M-am purtat atât de frumos cu el, iar el era un monstru. Mi-am învățat lecția. Dacă asta se întâmplă când te vezi cu cineva, atunci prefer să stau singură” a spus Christiane pentru The Sun.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close