Antena 3 CNN Externe O explozie uriaşă a devastat un cartier american. Doi oameni au murit şi 31 de locuinţe au fost avariate

O explozie uriaşă a devastat un cartier american. Doi oameni au murit şi 31 de locuinţe au fost avariate

O explozie uriaşă a devastat un cartier american. Doi oameni au murit şi 31 de locuinţe au fost avariate
de O.P.    |    12 Noi 2012   •   06:01

Dezastru de proporţii în oraşul american Indianapolis: un întreg cartier a fost devastat de o explozie produsă, probabil, de scurgere de gaze.
Două persoane şi-au pierdut viaţa iar 31 de case au fost avariate. Autorităţile spun că distrugerile sunt atât de mari încât locuinţele ar putea fi demolate.

Explozia a fost atât de puternică încât s-a auzit la o distanţă de aproape cinci kilometri. Pompierii au fost şi ei surprinşi de amploarea incendiului.

Doi oameni şi-au pierdut viaţa iar alţi şapte au fost răniţi. Toţi locuitorii cartierului au fost evacuaţi şi adăpostiţi într-o şcoală. Unii dintre ei NU ştiu când şi dacă se vor putea întoarce acasă.

Cauzele exploziei NU au fost, încă, stabilite oficial. Deputatul local în Congres spune că anchetatorii exclud ipoteza unei bombe. Cel mai probabil, a fost vorba de o scurgere de gaze. Pagubele sunt estimate la 3,6 milioane de dolari.



×
Subiecte în articol: explozii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close