Antena 3 CNN Externe O familie a fost dată afară din avion, dintr-un motiv bizar. Nu le-a venit să creadă că se întâmplă una ca asta

O familie a fost dată afară din avion, dintr-un motiv bizar. Nu le-a venit să creadă că se întâmplă una ca asta

O familie a fost dată afară din avion, dintr-un motiv bizar. Nu le-a venit să creadă că se întâmplă una ca asta
25 Ian 2019   •   11:56

O familie din orașul american Detroit a fost dată afară dintr-un avion al American Airlines, miercuri seara, după ce ceilalți pasageri s-au plâns că oamenii "miroseau urât". 

Yossi Adler, soția lui – Jennie – și fiica lor în vârstă de un an și șapte luni se întorceau acasă după o vacanță la Miami, Florida. Cu scurt timp înainte de decolare, cei trei au fost dați afară din avion și conduși către poarta de îmbarcare a Aeroportului Internațional Miami. 

„Dintr-o dată, după ce ne-au dat afară, au închis poarta și ne-au spus că unii oameni s-au plâns de faptul că mirosim urât. Nu ne-au mai lăsat să intrăm. Nu miroseam urât și nu merităm acest tratament”, a declarat Yossi, potrivit libertatea.ro.

Într-un comunicat de presă, American Arilines a declarat că familia a primit o cameră de hotel și alte bilete de zbor. Totuși, cuplul este nemulțumit pentru că compania aeriană nu i-a lăsat să-și recupereze bagajele din avionul care a plecat fără ei. 
 

×
Subiecte în articol: familie avion oras
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close