Antena 3 Externe O familie de români a organizat o nuntă în Spania, dar a părăsit localul fără să plătească şi a dispărut

O familie de români a organizat o nuntă în Spania, dar a părăsit localul fără să plătească şi a dispărut

de S.T.    |    25 Mai 2018   •   17:29
O familie de români a organizat o nuntă în Spania, dar a părăsit localul fără să plătească şi a dispărut
Sursa foto: Foto: pixabay.com

O familie de români a organizat o nuntă într-un local din oraşul spaniol Viveiro, dar după terminarea evenimentului membrii acestei familii au plecat fără să achite localului o factură de peste 8.000 de euro şi sunt de negăsit, astfel că poliţia spaniolă a cerut ajutor internaţional pentru a-i localiza, scrie vineri publicaţia La Vanguardia.

Familia ginerelui negociase preţul cu localul, fiind convenit să plătească un avans de 1.500 de euro înaintea nunţii şi 8.266 la terminarea petrecerii.

Cei circa 200 de invitaţi au băut, au mâncat şi au petrecut până dimineaţă, iar când a venit ora când au trebuit să elibereze localul fratele ginerelui a promis că va achita factura a doua zi, motivând că nu poate plăti pe moment întrucât tatăl său are probleme de sănătate. Ziua următoare membri ai familiei au venit acolo cu aceeaşi scuză pentru a nu plăti, apoi au dispărut şi nu se mai ştie nimic de ei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close