Antena 3 CNN Externe O familie din SUA s-a trezit cu o camionetă în casă

O familie din SUA s-a trezit cu o camionetă în casă

O familie din SUA s-a trezit cu o camionetă în casă
Sursa foto: Foto: Video News
06 Ian 2011   •   15:32

Membrii unei familii din Florida au fost treziţi brutal de o camionetă care le-a intrat, pur şi simplu, în casă. Din fericire, vehiculul a nimerit în camera de zi în care, în acel moment, nu se afla nimeni. Şoferul nu a fost nici el rănit, dar a ajuns în arestul poliţiei.

Cei patru membri ai familiei Guevara - soţul, soţia şi doi copii - dormeau, încă, liniştiţi, la ora şase dimineaţa. Ei au avut parte, însă, de o deşteptare pe care n-o vor uita prea curând.

"Am simţit ceva ca o mare explozie, ca o mare bubuitură înăuntrul casei", povesteşte bărbatul.

Cei patru s-au îndreptat spre camera de zi, unde au avut un nou şoc: peretele dinspre stradă dispăruse iar în locul lui apăruse... o maşină.

Şoferul, care nu era rănit, a reuşit să se extragă din cabină şi a povestit că apăsase pe acceleraţie, uitând să schimbe viteza în mers înapoi. Greşeala era explicabilă, întrucât, aşa cum au constatat poliţiştii, bărbatul nu avea permis de conducere. În plus, se afla ilegal în Statele Unite. El a fost reţinut, iar maşina a fost ridicată, dar casa a rămas devastată.

Membrii familiei sunt, totuşi, fericiţi. Ei spun că distrugerile nu contează, de vreme ce au avut norocul să scape nevătămaţi.

 

×
Subiecte în articol: SUA casa
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close