Antena 3 CNN Externe O femeie a ales să moară pentru că fata ei să poată trăi. A apucat să o ţină în braţe doar o dată

O femeie a ales să moară pentru că fata ei să poată trăi. A apucat să o ţină în braţe doar o dată

O femeie a ales să moară pentru că fata ei să poată trăi. A apucat să o ţină în braţe doar o dată
Sursa foto: Foto: adela4.deviantart.com
de N.B.    |    19 Oct 2011   •   21:09

Pusă în faţa unei decizii de viaţă şi de moarte, o viitoare mamă a ales viaţa copilului în schimbul propriei vieţi. Femeia a descoperit că are cancer, iar medicii i-au spus că tratamentul care o va ajuta îi va ucide copilul. A refuzat chimioterapia fără să stea pe gânduri.

Dottie este un bebeluş-minune. Iar pentru ea, minunea a fost curajul mamei pe care nu o va cunoaşte dcât din fotografii. Nu îşi va aminti niciodată acel unic moment în care a ţinut-o în braţe şi i-a şoptit că o iubeşte. În schimb, pentru Stacie Crimm, acel moment este ultima amintire fericită din această viaţă.

Stacie a murit la trei zile după ce şi-a văzut fiica. Luptase cu moartea pentru a o aduce pe lume. Diagnosticată cu cancer, a refuzat chimioterapia. Deşi avea doar 41 de ani, a ales să moară pentru ca bebeluşul să poată trăi. Puţin a lipsit însă ca amândouă să moară. Pentru că starea femeii era tot mai gravă, medicii i-au făcut cezariană în luna a cincea. Dottie cântărea doar un kilogram. A fost imediat pusă în incubator şi ţinută departe de mama ei.
 
Dottie s-a dovedit la fel de luptătoare ca mama ei. Deşi avea doar un kilogram, fetiţa a supravieţuit. Şi, o lună mai târziu, cu ajutorul unor asistente, mama şi bebeluşul au putut petrece câteva clipe împreună.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close