Antena 3 CNN Externe O femeie a furat bunuri din magazine şi le-a vândut. A făcut asta aproape 20 de ani! Cum a fost prinsă

O femeie a furat bunuri din magazine şi le-a vândut. A făcut asta aproape 20 de ani! Cum a fost prinsă

O femeie din Texas, în vârstă de 63 de ani, a furat bunuri în valoare de milioane de dolari şi le-a vândut pe eBay. Aceasta a fost condamnată la 54 de luni de închisoare.

O femeie a furat bunuri din magazine şi le-a vândut. A făcut asta aproape 20 de ani! Cum a fost prinsă
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    04 Oct 2020   •   19:15

Kim Richardson, în vârstă de 63 de ani, a fost de acord să restituie 3,8 milioane de dolari în urma unei anchete a Biroului Federal de Investigaţii şi Servicii Secrete.

Femeia a furat obiectele în timpul călătoriilor sale în SUA şi apoi le-a vândut pe eBay şi prin vânzări directe pe Internet.

”Richardson a furat articole din numeroase magazine de vânzare cu amănuntul. Ea a folosit instrumente de furt pentru a dezactiva dispozitivele de securitate şi a ieşit din magazin plasând marfa furată într-o geantă neagră pe care o purta mereu”, se spune în comunicatul de presă al autorităţilor.

Persoanele care au cumpărat bunurile furate au trimis aproximativ 3,8 milioane de dolari în patru conturi PayPal care aveau legatură cu Richardson.

Kim Richardson a pledat vinovată în decembrie 2019.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Texas furt
Parteneri
x close