Antena 3 CNN Externe O femeie a murit, după ce poliţia a ignorat apelurile ei

O femeie a murit, după ce poliţia a ignorat apelurile ei

O femeie a murit, după ce poliţia a ignorat apelurile ei
Sursa foto: Foto: web.orange.co.uk
02 Mar 2011   •   16:15

Comisia de poliţie împotriva reclamaţiilor i-a spus unui om al legii că modul în care s-a ocupat de cazul unei femei bolnave care a fost ucisă este total inadecvat, potrivit web orange.

Joanne Butler, de 38 de ani, a murit în ianuarie 2006, după ce a fost atacată brutal de vecinul său şi de fiul său adolescent. Ea a apelat de două ori 999, dar Poliţia din Leicestershire nu a reuşit să trimită un ofiţer la casa ei din Earl Shilton.

Alte două apeluri de urgenţă au fost făcute într-o succesiune rapidă, unul din ele chiar de criminalul femeii. Raportul Comisiei de Poliţie a arătat că eşecurile au fost făcute de manipularea greşită a apelurilor. La ultimele trei apeluri a răspuns aceeaşi persoană, dar din motive tehnice nu pot fi luate măsuri împotriva ei.

Comisarul de poliţie Amerdeep Somal din IPCC a declarat pentru Sky News: "În opinia mea, poate să răspundă pentru abatere dispecerul care a preluat apelul. El a avut cele mai corecte informaţii în acea noapte despre această situaţie neplăcută şi a acţionat prost".

Joanne Butler avea probleme de sănătate mentală şi era cunoscută de poliţie. Femeia a murit din cauza rănilor de la cap, după ce a fost lovită cu un topor, o bară de fier şi un ciorap umplut cu pietre.

Mama victimei a declarat că, dacă în noaptea aceea, cineva s-ar fi dus la fiica ei, aceasta ar mai fi trăit acum, dar toate apelurile au fost ignorate.

×
Subiecte în articol: femei Politie deces bolnava topor
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close