Antena 3 CNN Externe O femeie a răpit o tânără fără adăpost însărcinată şi a încercat s-o taie pentru a-i lua fătul (VIDEO)

O femeie a răpit o tânără fără adăpost însărcinată şi a încercat s-o taie pentru a-i lua fătul (VIDEO)

O femeie a răpit o tânără fără adăpost însărcinată şi a încercat s-o taie pentru a-i lua fătul (VIDEO)
10 Dec 2009   •   10:38


Un caz petrecut în statul american Maryland i-a îngrozit chiar şi pe poliţiştii care l-au anchetat. O femeie a răpit o tânără fără adăpost, însărcinată într-un stadiu foarte avansat, şi a încercat s-o taie pentru a-i lua fătul. Din fericire, victima a reuşit să scape şi a ajuns la timp la spital, unde a dat naştere copilului, iar acum amândoi se simt bine.

Răpitoarea, în vârstă de 40 de ani, şi-a cunoscut victima cu zece ani mai tânără, la un adăpost pentru oamenii străzii. A ademenit-o la ea acasă cu promisiunea unor hăinuţe şi jucării pentru copilul încă nenăscut. Dar, cum a ajuns în apartament, tânăra a fost legată, iar gura i-a fost astupată cu bandă adezivă.

După trei zile în care a ţinut-o prizonieră, răpitoarea a încercat să-i taie abdomenul cu un cuţit de bucătărie. Nu a reuşit însă pentru că pentru că strigătele victimei erau foarte puternice.

Tânăra a reuşit să fugă din casa răpitoarei într-un moment în care aceasta dormea. Ea a cerut ajutorul vecinilor, care au chemat Poliţia. Victima a fost dusă la spital unde medicii i-au adus pe lume fetiţa. Femeia care a sechestrat-o pe tânără a încercat să fugă, dar a fost arestată.

Anchetatorii cred că răpitoarea voia să crească bebeluşul ca şi cum ar fi fost al său. Ea le spusese cunoscuţilor că este însărcinată, deşi nu era. Femeia a fost pusă sub acuzare pentru tentativă de crimă, iar judecătorul i-a respins eliberarea pe cauţiune. Victima sa va ieşi în curând din spital, împreună cu fetiţa nou-născută care a primit un nume cum nu se poate mai potrivit - Miracle.




Antena 3



×
Subiecte în articol: rapita insarcinata
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close