Antena 3 CNN Externe O femeie a sunat la Poliţie, după ce a găsit pe marginea unui drum mai multe feţe de pernă care aveau ceva viu în ele: "Instinctul meu a știut"

O femeie a sunat la Poliţie, după ce a găsit pe marginea unui drum mai multe feţe de pernă care aveau ceva viu în ele: "Instinctul meu a știut"

O femeie din Marea Britanie a sunat la Poliţie, după ce a făcut o descoperire șocantă în timp ce strângea gunoiul de pe un trotuar din cartierul în care locuiește.

O femeie a sunat la Poliţie, după ce a găsit pe marginea unui drum mai multe feţe de pernă care aveau ceva viu în ele: "Instinctul meu a știut"
Sursa foto: Facebook Maria Clutterbuck
de Claudia Popovici    |    11 Apr 2023   •   17:44

Descoperirea sinistră a fost făcută de Maria Clutterbuck, în vârstă de 54 de ani, un voluntar care strânge gunoaiele în fiecare zi de pe străzile din orașul ei natal, Hucclecote, din Gloucester , Marea Britanie.

La un moment dat, în timp ce colecta gunoiul de pe trotuare, a văzut mai multe feţe de pernă cu ceva în ele. Inițial, femeia a crezut că sunt doi saci de nisip, însă la scurt timp a realizat că era vorba de ceva mult mai sinistru. 

„Mi-am dat seama că erau fețe de pernă legate cu cabluri și cred că atunci instinctul meu a știut că înăuntru se afla ceva viu. Primul meu gând a fost că sacii ar putea conține căței sau pisicuțe, dar am simțit ceva încolăcit și imediat mi-am dat seama că este vorba de un șarpe”, a declarat femeia, potrivit Daily Star.

Şi deşi femeia s-a obișnuit să găsească obiecte bizare pe drumuri, de data aceasta şi-a ascultat instinctul şi a chemat autorităţile.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care atunci când a deschis fețele de perne a descoperit câte doi pitoni regali adulți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Erau patru grade când i-am găsit. Temperatura a fost aproape de îngheț în acea noapte, nu ar fi supraviețuit temperaturilor”, a mai spus femeia care a subliniat că cel mai probabil pitonii au fost abandonați de un proprietar care nu mai putea face față costurilor legate de deținerea unor animale de companie de mari dimensiuni.

Citeşte şi: Avion aterizat de urgenţă în Africa de Sud, după ce un şarpe periculos s-a strecurat în cabina de pilotaj

×
Subiecte în articol: sarpe femei poliție Marea Britanie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close