Antena 3 CNN Externe O femeie din Brazilia are 50 de copii (VIDEO)

O femeie din Brazilia are 50 de copii (VIDEO)

O femeie din Brazilia are 50 de copii (VIDEO)
Sursa foto: copil
25 Mai 2010   •   11:57

O femeie din Brazilia se mândreşte cu o familie într-adevăr numeroasă: nu mai puţin de 50 de copii. Doar patru sunt copiii săi naturali; ceilalţi au fost adoptaţi după ce au fost părăsiţi de părinţii lor adevăraţi. Cu toţii o consideră, însă, mama lor iar ea îi răsplăteşte cu aceeaşi iubire.

Povestea mai emoţionantă ca orice telenovelă braziliană a început acum 16 ani. Fiică de pastori protestanţi, Flordelis dos Santos de Souza se dedicase activităţii de misionară în favelas, cartierele sărace ale Braziliei. Acolo şi-a găsit primul copil de suflet.

?Primul bebeluş l-am găsit, pur şi simplu, la gunoi. Avea doar 15 zile iar mama sa, care nu avea unde să locuiască, dorise doar să scape de el. Avea deja doi copii şi nu-i mai trebuia încă unul. Aşa că l-am luat eu şi l-am dus acasă?, povesteşte femeia.

Au urmat alţi şi alţi copii părăsiţi, unii salvaţi din mâinile traficanţilor de droguri sau carne vie. Între timp, Flordelis s-a căsătorit cu alt misionar şi a adus şi ea pe lume patru copii.
Fireşte, viaţa ei nu a fost deloc uşoară: propria sa mamă a considerat-o multă vreme nebună şi chiar autorităţile au privit-o cu suspiciune. Dar a trecut peste toate greutăţile, iar dragostea copiilor a răsplătit-o din plin.

Flordelis spune că doar răbdarea, calmul şi munca neobosită au ajutat-o să păstreze armonia într-o familie atât de mare.
Femeia nu regretă decât un singur lucru: că mijloacele materiale nu-i permit să-şi sporească şi mai mult familia. Iar copiii se străduiesc să înveţe cât mai bine pentru ca, atunci când vor fi mari, să-şi poată ajuta mama şi numeroşii fraţi.


Antena 3

×
Subiecte în articol: copii Brazilia mama
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close