Antena 3 CNN Externe Femeia vrea să divorțeze din cauza faptului că soțul ei o iubește mult prea mult: „Mă ajută chiar și să fac curățenie în casă!”

Femeia vrea să divorțeze din cauza faptului că soțul ei o iubește mult prea mult: „Mă ajută chiar și să fac curățenie în casă!”

Femeia vrea să divorțeze din cauza faptului că soțul ei o iubește mult prea mult: „Mă ajută chiar și să fac curățenie în casă!”
Sursa foto: Pixabay.com
14 Sep 2019   •   20:35

O femeie din Emiratele Arabe dorește să divorețeze de soțul ei, din cauza faptului că acesta o iubește mult prea mult. Conform acesteia, bărbatul o idolatrizează, iar ea simte că se sufocă în fiecare clipă petrecută lângă el. 

Femeia a declarat în fața instanței: „Mă sufocă cu iubire. M-a ajutat chiar și să fac curățenie în casă! Vreau și eu să am cu cine să mă cert, să am o dispută iar asta pare imposibil cu soțul meu romantic care mă iartă întodeuna și mă umple de cadouri”. Acesta susține că iubirea lui i-a făcut viața un coșmar și nu mai poate sta lână el nicio secundă. 

Cei doi sunt căsătoriți de un an de zile. Judecătorul a declarat că un an este mult prea puțin să îți dai seama dacă o căsnicie merge sau nu, și nu a acceptat cererea de divorț a femeii. Soțul, întristat de cele întâmplate a spus că va „învăța din greșeli”.

Sursă: NY Post

×
Subiecte în articol: femeie divort
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close