Antena 3 CNN Externe O fetiță a venit pe lume în timp ce mama ei era în comă, infectată cu COVID-19

O fetiță a venit pe lume în timp ce mama ei era în comă, infectată cu COVID-19

O femeie, în vârstă de 27 de ani, a născut o fetiță sănătoasă, în timp ce era în comă, diagnosticată cu COVID-19.

O fetiță a venit pe lume în timp ce mama ei era în comă, infectată cu COVID-19
Sursa foto: Pexels
de Maria Zărnescu    |    10 Mai 2021   •   18:21

Marriam Ahmad, în vârstă de 27 de ani, a născut o fetiță, în timp ce se afla în comă, din cauza COVID-19. A doua zi, femeia și-a revenit din comă.

Marriam a fost testată pozitiv pentru SARS-CoV-2, în ianuarie 2021. La acel moment, ea a fost internată în Spitalul Grange din Cwmbran, Țara Galilor, fiind însărcinată în 29 de săptămâni.

Starea ei de sănătatea s-a agravat rapid, iar medicii au avertizat-o cu privire la starea de sănătate a bebelușului, informează BBC. În aceste condiții, medicii au recomandat o operație de cezariană pentru femeia în vârstă de 27 de ani.

Mai mult decât atât, i s-a adus la cunoștință și faptul că bebelușul ar putea să nu supraviețuiască. Femeia a fost introdusă în comă indusă. Totodată, ea a fost avertizată de medici că s-ar putea să nu se mai trezească.

Cu emoții, Marriam a adus pe lume, în data de 18 ianuarie, în timp ce se afla în comă indusă, o fetiță sănătoasă de 1.17 kg.

În mod miraculos, a doua zi, femeia a ieșit din comă. Timp de opt săptămâni, bebelușul a mai stat în spital, iar ulterior a fost externată, în prezent fiind o fetiță sănătoasă de patru kilograme.

×
Subiecte în articol: COVID-19 bebelus mama coma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close