Antena 3 CNN Externe O fetiţă de doi ani a fost găsită în mijlocul unui câmp după tornadele devastatoare din Statele Unite

O fetiţă de doi ani a fost găsită în mijlocul unui câmp după tornadele devastatoare din Statele Unite

O fetiţă de doi ani a fost găsită în mijlocul unui câmp după tornadele devastatoare din Statele Unite
Sursa foto: Foto: cbsnews.com
03 Mar 2012   •   23:35

Tornadele de mare intensitate care au lovit vineri localităţile din statul Indiana, în centrul Statelor Unite, au provocat moartea a cel puţin 26 de persoane şi au dus la numeroase pagube materiale, relatează CNN News în pagina electronică. Totuşi, a fost făcută o descoperire care a uimit autorităţile locale, o fetiţă de un an şi opt luni fiind găsită în mijlocul unui câmp prin care a trecut o tornadă.
   
În Salem, localitate din statul Indiana, o fetiţă cu părul blond şi ochii albaştrii a fost găsită singură într-un câmp. Copilul a fost transportat la spital şi intubat pentru a o ajuta să respire, a declarat Chuck Adams, de la biroul poliţiei din districtul Clark.
   
Apoi, aceasta a fost transportată cu avionul la spitalul pentru copii Kosair din Louisville, Kentucky unde se afla în stare critică vineri seara, conform declaraţilor purtătorului de cuvânt al Kosair, Brian Rublein. Cineva a contactat autorităţile pentru a identifica fetiţa, după care familia ei a fost contactată. Spitalul şi poliţia nu au furnizat detalii suplimentare.
   
Faptul că a fost găsită în viaţă a reprezentat o rază de speranţă pentru o familie din Henryville, aflat în apropiere de Salem, unde un alt copil în vârstă de 9 ani este dat dispărut. Poliţia face eforturi pentru al găsi, căutându-l cu ajutorul câinilor antrenaţi pentru operaţiuni de salvare şi a camerelor termo-sensibile.

×
Subiecte în articol: Indiana tornada
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close