Antena 3 CNN Externe O fetiță de numai opt ani a încercat să oprească niște hoți. Ce i s-a întâmplat copilei

O fetiță de numai opt ani a încercat să oprească niște hoți. Ce i s-a întâmplat copilei

O fetiță de numai opt ani a încercat să oprească niște hoți. Ce i s-a întâmplat copilei
Sursa foto: Sursă: Youtube
13 Oct 2018   •   16:40

Brielle Minia Alba, o fetiță de numai opt ani, se juca în fața casei ei când niște persoane au sunat la ușa din față. Aceștia au pretins că vând DVD-uri pentru a fi primți în casă, iar apoi i-au atacat părinții cu arme de foc, cerându-le toți banii din casă. 

Apoi, hoții au ieșit din casă iar odată ce a observat ce se întâmplă, feița, care era îmbrăcată într-o rochiță roz și avea codițe împletite, a fugit după ei, încercând să îi oprească. Ea a reușit să prindă punga în care erau banii și s-a izbit la pământ, acoperind valorile familiei ei cu întregul ei corp. Hoții au lovit-o însă și i-au smuls punga, luând-o din nou la goană. Briella, decisă să îi oprească a început să fugă din nou după ei. Hoții au lovit-o într-un final, cauzându-i mai multe vânătăi și un nas spart, pentru care fetița a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Sunt atât de tristă că au furat banii lui tati. Dacă îi prind vreodată, le va părea rău! Banii aparțiuneau familiei mele, au muncit atât de greu pentru ei. Am vrut să îi ajut.”, a spus Brielle. 

Familia a pus că fetița este eroul lor și sunt mulțumitori lui Dumnezeu că nu i s-a întâmplat nimic. 

Sursă: The Independent
 

 

×
Subiecte în articol: hoti furt
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close