Antena 3 CNN Externe O fetiţă de trei ani este dependentă de câinele ei. Vezi aici de ce

O fetiţă de trei ani este dependentă de câinele ei. Vezi aici de ce

O fetiţă de trei ani este dependentă de câinele ei. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Mar 2012   •   18:39

O fetiţă de 3 ani este nedespărţită de căţelul ei. Însă motivul nu este numai prietenia dintre cei doi. Patrupedul îi este vital micuţei. El duce rezervoarele de oxigen de care fata are nevoie pentru a trăi.

Alida se poate bucura de viaţă datorită prietenului ei cel mai bun, câinele pe care l-a numit domnul Gibbs. Fetiţa a fost diagnosticată cu o boală rară, de care suferă numai 800 de oameni din întreaga lume.

Pentru a avea destul oxigen în sânge, astfel încât să nu-şi forţeze inima, fetiţa are nevoie de un rezervor de oxigen. Echipamentul este însă prea greu ca să îl poată duce singură, cu atât mai mult pentru a se putea juca.

Părinţii fetiţei au găsit o soluţie pentru a-i uşura viaţa - domnul Gibbs. Şi-au părăsit casa şi s-au mutat la peste trei mii de kilometri distanţă pentru ca Alida şi patrupedul să poată fi împreună. Câinele este antrenat special pentru a o însoţi pe Alida pe oriunde merge şi, cel mai important, pentru a duce în spate rezervoarele de oxigen de care aceasta are nevoie.

Părinţii fetei sunt convinşi însă că e doar o chestiune de timp până când fetiţa lor şi cel mai nou membru al familiei se vor înţelege doar din priviri.


×
Subiecte în articol: fetita varsta caine patruped familie oxigen
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close