Antena 3 CNN Externe O fostă balerină face dezvăluiri incredibile: Teatrul Bolshoi era un „bordel uriaş”

O fostă balerină face dezvăluiri incredibile: Teatrul Bolshoi era un „bordel uriaş”

O fostă balerină face dezvăluiri incredibile: Teatrul Bolshoi era un „bordel uriaş”
de M.T.    |    20 Mar 2013   •   15:25

Anastasia Volochkova, o fostă balerină, susţine că Teatrul Bolshoi din Moscova a fost transformat într-un „bordel uriaş” chiar de către directorul său.

Acuzaţiile au fost făcute duminică, în cadrul unui talk-show televizat, fiind apoi reluate într-un interviu acordat de Volochkova unui post de radio.

„În urmă cu zece ani, atunci când dansam la teatru, am primit propuneri repetate să împart patul cu diverşi oligarhi. Fetele erau forţate să participe la evenimente şi erau avertizate că se aşteaptă din partea lor să facă sex cu însoţitorii”, a povestit fosta balerină, citată de BBC.

„Atunci când fetele întrebau «Ce se întâmplă dacă refuz?», li se răspundea că nu vor participa în turnee şi chiar că nu vor mai dansa la Teatrul Bolshoi. Vă puteţi imagina aşa ceva?”, a continuat Volochkova.

Anastasia Volochkova a fost concediată de la Teatrul Bolshoi în 2003, fiind considerată prea înaltă şi prea grea pentru ca partenerii săi să o poată ridica.

Deşi a câştigat un proces împotriva fostului angajator, cariera sa nu şi-a mai revenit, de atunci Volochkova apărând în mai multe show-uri televizate şi fiind o prezenţă obişnuită în paginile tabloidelor din Rusia.

Directorul Anatoly Iksanov a negat acuzaţiile, mulţumindu-se să spună că nu comentează pe marginea unor „mizerii”.

Declaraţiile Anastasiei Volochkova au dat naştere unei noi controverse legate de Teatrul Bolshoi, după ce, în urmă cu câteva zile, unul dintre principalii dansatori, Pavel Dmitrichenko, a fost acuzat că a ordonat un atac cu acid asupra directorului artisitc Sergei Filin.

Vederea lui Filin a fost serios afectată, iar faţa sa a suferit arsuri, după ce o persoană l-a atacat cu acid sulfuric în faţa locuinţei sale din centrul Moscovei.

Mai mult de 300 de persoane din stafful teatrului au semnat săptămâna trecută o scrisoare către preşedintele rus Vladimir Putin în care susţin că Dmitrichenko nu este capabil de o astfel de acţiune.


×
Subiecte în articol: Rusia bordel Moscova
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close