x close

O înregistrare secretă a fost dezvăluită de publicația The Guardian. Ce crede, de fapt, premierul britanic despre Brexit

de S.T.    |    26 Oct 2016   •   22:41
O înregistrare secretă a fost dezvăluită de publicația The Guardian. Ce crede, de fapt, premierul britanic despre Brexit 534

O înregistrare secretă, publicată de jurnaliștii de la The Guardian, a dezvăluit temerile Theresei May legate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Theresa May, premierul Marii Britanii, a avut o discuție cu bancherii de la Goldman Sachs în care și-a exprimat îngrijorarea.

Conform The Guardian, Theresa May avertizează companiile cu privire la dezavantajele Brexitului față de economia țării.

Theresa May se teme că organizațiile mari vor părăsi Regatul Unit, după ieșirea din UE.

Discuția înregistrată a avut loc la Londra, pe 26 mai, cu o lună înainte de referendumul care a arătat că britanicii doresc ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

„Cred că este clar ce impact negativ va avea Brexitul asupra economiei țării și este foarte importantă apartenența la un bloc comercial cu o populație de 500 de milioane de oameni. Așa cum v-am mai spus până acum, una dintre probleme este că oamenii investesc în Marea Britanie pentru că face parte din UE. Cred că dacă nu am face parte din Uniunea Europeana, mulți investitori s-ar uita la alte țări, care fac parte din UE, decât să investească doar în Marea Britanie”, declara atunci premierul britanic.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati