Antena 3 CNN Externe O jurnalistă premiată pentru anchetele realizate s-a retras din presă: “Am fost amenințată cu moartea, viața mea s-a schimbat”

O jurnalistă premiată pentru anchetele realizate s-a retras din presă: “Am fost amenințată cu moartea, viața mea s-a schimbat”

O jurnalistă premiată pentru anchetele realizate s-a retras din presă: “Am fost amenințată cu moartea, viața mea s-a schimbat”
28 Noi 2016   •   13:29

O reporteră din Denver a ieșit din lumea jurnalismului, după ce a fost amenințată cu moartea de un individ, subiect principal într-o anchetă a jurnalistei.

Femeia s-a dus la șefi și a explicat siutația, dar aceștia “nu au luat-o în serios”, conform USA Today.

Heidi Hemmat, jurnalist de investigație, a fost și premiată pentru mai multe anchete desfășurate în timpul carierei.

Jurnalista a explicat că a fost contactată de psihologul bărbatului în cauză, care, sub acoperirea unui articol special din legislația referitoare la confidențialitatea medic – pacient, a avertizat-o că pacientul său face amenințări serioase.

“Felul în care mi-am privit jobul toată viața s-a schimbat peste noapte. Aveam o teamă constantă. Sănătatea mea, la nivel fizic și mental, a intrat sub un con de umbră, nu e normal”, a explicat Heidi Hemmat, într-o postare publică.

 

×
Subiecte în articol: ancheta moarte amenintare presa jurnalista
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close