Antena 3 Externe O mamă al cărei fiu s-a sinucis i-a scris în termeni duri premierului după care s-a spânzurat

O mamă al cărei fiu s-a sinucis i-a scris în termeni duri premierului după care s-a spânzurat

22 Ian 2016   •   16:32
O mamă al cărei fiu s-a sinucis i-a scris în termeni duri premierului după care s-a spânzurat Foto: Pixabay

O mamă i-a adresat o scrisoare dură lui David Cameron în care vorbea despre problemele Taxei de Dormitor, înainte să fie găsită spânzurată în aceeași casă în care fiul ei s-a sinucis. 

Frances McCormack, bucătar la o școală din Maltby, în Marea Britanie, era presată pentru plata taxei după moartea fiului ei Jack Allen, în 2013. Conform Daily Mirror, scrisoarea era datată cu zece zile înainte să fie descoperită și îi era adresată parțial primului ministru. 

O prietenă a găsit corpul neînsuflețit și scrisoarea. ”Ea își dorea să rămână n casă. Acolo își crescuse cei trei băieți și acolo Jack își luase viața și mâncase ultima cină”, a spus ea.

Conform tribunalului, o notă de evacuare i-a fost trimisă doamnei Cormack chiar în ziua în care corpul ei a fost găsit. Taxa pe Dormitor micșorarea ajutorului de chirie primit de la stat acelora care au unul sau mai multe dormitoare în plus în casele lor. Presa speculează că doamna Cormack a refuzat să închirieze dormitorul în care locuise fiul ei, până la moarte, astfel că ajutorul de la stat a fost diminuat, iar femeia nu a mai reușit să își plătească dările. Femeia ar fi criticat în scrisoarea către David Cameron această lege.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close