Antena 3 CNN Externe O mamă singură din merge zilnic la magazin pentru a învinge singurătatea. „Nu pot avea conversații adecvate cu copiii mei”

O mamă singură din merge zilnic la magazin pentru a învinge singurătatea. „Nu pot avea conversații adecvate cu copiii mei”

O mamă singură din merge zilnic la magazin pentru a învinge singurătatea. „Nu pot avea conversații adecvate cu copiii mei”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Dec 2018   •   15:01

Emily Fox are 32 de ani și este mamă a trei copii și una dintre femeile singure din Marea Britanie. Femeia merge destul de des la supermarket-urile locale în speranța de a vorbi cu străini care să o ajute să-și ridice moralul.

Femeia susține că trec săptămâni întregi până când vorbește cu cineva. În plus, nu și-a mai făcut prieteni de mai bine de un deceniu.

„Nu mi-am mai făcut prieteni de ani de zile și de multe ori mă simt foarte singură.Vizitez supermarket-uri pentru a interacționa cu alți adulți și pentru a purta conversații. Nimeni nu crede că singurătatea îi afectează și pe cei în vârsta de 30 de ani, toată lumea crede că este ceva care afectează doar persoanele vârstnice.

Toată lumea mă vede ca fiind o persoană fericită și plină de energie, dar, în realitate, mă simt foarte singură. Este și mai evident în această perioadă a anului când oamenii încep să se gândească la petrecerile la care vor participa”, spune Emily.

Emily știe că unii oameni vor argumenta că este imposibil să se simtă singură cu trei copii, dar nu este de acord. „Nu pot avea conversații adecvate cu copiii mei și de multe ori sunt la școală sau la tatăl lor.

După ce și-a împărtășit experiența, Emily a primit sute de mesaje de la oameni care sunt dispuși să fie prieteni cu mama singură, potrivit mirror.co.uk.

×
Parteneri
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător în Săptămâna Luminată
x close