Antena 3 CNN Externe O minge de foc a luminat cerul Elveţiei. "S-a auzit o bubuitură ca o explozie şi apoi s-a simţit un suflu uşor în aer" (VIDEO)

O minge de foc a luminat cerul Elveţiei. "S-a auzit o bubuitură ca o explozie şi apoi s-a simţit un suflu uşor în aer" (VIDEO)

O minge de foc a luminat cerul Elveţiei. "S-a auzit o bubuitură ca o explozie şi apoi s-a simţit un suflu uşor în aer" (VIDEO)
16 Mar 2015   •   12:40

Mai mulţi oameni au fost martori la un eveniment neobişnuit, petrecut pe cerul întunecat al Elveţiei.
O minge de foc, alb-verzuie, a fost zărită pe cer ieri seară, iar aceasta a fost suprinsă de mai multe camere de înregistrare video.

Specialiştii sunt de părere că a fost un meteorit cu odimensiune medie , de maxim cinci metri diametru, care s-a aprins atunci când a intrat în contact cu atmosfera terestră.

Cel mai bine a putut fi observat în Elveţia, dar au existat persoane din Austria şi Germania care au anunţat poliţia, speriate de ceea ce văzuseră pe cer.

"Fiica mea era pe balcon în momentul acela şi a auzit o bubuitură puternică, ca o explozie. La scurt timp după, s-a simţit şi un uşor suflu de presiune în aer", spune o femeie, citată de Aargauer Zeitung.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close