Antena 3 CNN Externe O nouă arestare după atacul de la Strasbourg

O nouă arestare după atacul de la Strasbourg

O nouă arestare după atacul de la Strasbourg
13 Dec 2018   •   19:28

O a cincea persoană din anturajul lui Cherif Chekatt, presupusul autor al atentatului de la Strasbourg, a fost plasată joi în arest preventiv, au anunţat surse din cadrul parchetului din Paris, relatează AFP. 

Bărbatul reţinut face parte din anturajul suspectului căutat în continuare de poliţie, dar nu este membru al familiei lui, a precizat sursa citată. El a fost arestat la Strasbourg. 

Părinţii lui Cherif Chekatt şi doi dintre fraţii săi au fost reţinuţi în noaptea de marţi spre miercuri. Ei se află în continuare în arestul poliţiei. 

În acelaşi timp, o importantă operaţiune a poliţiei avea loc joi după-amiază în cartierul Neudorf din Strasbourg, unde i s-a pierdut urma lui Cherif Chekatt, şi urma să se încheie înainte de ora 17:00. 

Conform unei surse din cadrul poliţiei, această operaţiune este întreprinsă în cadrul anchetei, dar nu are ca obiectiv imediat arestarea suspectului.

După atacul de marţi, Cherif Chekatt s-a urcat într-un taxi, îndreptându-se spre cartierul Neudorf. El a intrat într-un schimb de focuri cu poliţia, după care i s-a pierdut urma.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close