Antena 3 CNN Externe O nouă gafă la Casa Albă. Ce a anunțat secretarul de presă despre președintele Donald Trump

O nouă gafă la Casa Albă. Ce a anunțat secretarul de presă despre președintele Donald Trump

O nouă gafă la Casa Albă. Ce a anunțat secretarul de presă despre președintele Donald Trump
02 Mar 2017   •   19:08

Secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, i-a schimbat, din greşeală, încadrarea în funcţie preşedintelui Donald Trump, în cadrul unui mesaj postat joi pe Twitter şi în care îl prezenta drept noul secretar pentru dezvoltare urbană, potrivit Fox News.

La scurt timp după ce Senatul l-a confirmat pe Ben Carson la conducerea Departamentului american pentru dezvoltare urbană (HUD), Sean Spicer, coordonator al relaţiei dintre Casa Albă şi presă, a scris pe Twitter: "Senatul l-a confirmat pe Donald Trump drept viitorul secretar al HUD".

Fox News relatează că postarea a fost ştearsă rapid, apoi reafişată în forma corectă. Însă mulţi jurnalişti apucaseră să observe eroarea, pe care au imortalizat-o şi au făcut-o să circule în special în spaţiul virtual.

Nu este prima problemă cu care se confruntă Sean Spicer în utilizarea acestei platforme media, conform postului de televiziune citat. În ianuarie, i-a amuzat pe jurnalişti trimiţând două mesaje fără noimă ("n9y25ah7" şi "Aqenbpuu").

Speculaţiile nu au întârziat. Unii reporteri au apreciat că Spicer ţinea telefonul în buzunar şi nu şi-a dat seama că postează, în vreme ce alţii au fost de părere că secretarul de presă şi-a publicat, din greşeală, parolele pentru conturi online.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Casa Alba Donald Trump presedinte
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close