Antena 3 CNN Externe O nouă înregistrare a fostei consilere a lui Donald Trump zguduie Casa Alba. Reacția președintelui amiercan: Era feroce

O nouă înregistrare a fostei consilere a lui Donald Trump zguduie Casa Alba. Reacția președintelui amiercan: Era feroce

O nouă înregistrare a fostei consilere a lui Donald Trump zguduie Casa Alba. Reacția președintelui amiercan: Era feroce
13 Aug 2018   •   19:03

O fostă consilieră de la Casa Albă a difuzat luni înregistrarea unei conversaţii private cu Donald Trump, un nou episod într-o serie de dezvăluiri orchestrate înaintea publicării memoriilor sale, care i-a adus un răspuns usturător din partea şefului statului american, relatează AFP, preluată de news.ro

În această scurtă înregistrare, difuzată de postul NBC, Donald Trump afirmă că nu a ştiut nimic despre concedierea fostei sale protejate, Omarosa Manigault Newman, care i-a fost anunţată de către şeful său de Cabinet, John Kelly, şi spune că regretă acest lucru.

Este a doua oară în două zile când fosta consilieră de rang înalt şi fostă susţinătoare loială a lui Donald Trump, în vârstă de 44 de ani, difuzează o înregistrare a unei conversaţii la vârful puterii americane, scrie news.ro.

Însărcinată cu ”Biroul Relaţiilor Publice”, ea era una dintre consilierele cele mai bine plătite la Casa Albă şi una dintre puţinele femei de culoare, până la plecarea sa, în ianuarie.

”Omarosa? Omarosa ce se întâmplă?”, se aude Donald Trump spunându-i fostei candidate din reality-show-ul "The Apprentice", animat ani de zile de Donald Trump.

”Nimeni nu mi-a spus nimic”, continuă el. ”Tu ştii, ei gestionează o maşină mare, dar eu nu ştiam (...). Subţire, nu ştiam. Nu-mi place deloc ideea că pleci”.

Fosta consilieră a făcut public, duminică, interviul său cu generalul John Kelly în Sala de Criză ("Situation room") de la Casa Albă, în care aparatura electronciă este interzisă.

După ce a catalogat-o drept o ”ticăloasă” în weekend, Donald Trump i-a aplicat o nouă lovitură luni, în două mesaje lungi, pe Twitter.

”Omarosa ţicnita, care a fost dată afară de trei ori din The Apprentice, a fost dată afară acum ultima oară. Ea n-a ajuns niciodată nicăieri şi nu va ajunge. M-a implorat să-i dau de lucru, cu lacrimi în ochi, i-am spus OK. Oamenii de la Casa Albă o detestau. Ea era feroce, dar nu inteligentă”, a scris el.

”Eu o vedeam rar, dar auzeam lucruri cu adevărat rele”, a continuat el.

×
Subiecte în articol: Trump Casa Alba inregistrare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close