Antena 3 Externe O nouă victimă a fenomenului ”bullying”! Și-a luat viața la doar 12 ani fiindcă nu a mai suportat răutatea colegilor. Fotografia șocantă pe care a pus-o pe internet înainte de a comite gestul extrem

O nouă victimă a fenomenului ”bullying”! Și-a luat viața la doar 12 ani fiindcă nu a mai suportat răutatea colegilor. Fotografia șocantă pe care a pus-o pe internet înainte de a comite gestul extrem

16 Apr 2019   •   17:17
O nouă victimă a fenomenului ”bullying”! Și-a luat viața la doar 12 ani fiindcă nu a mai suportat răutatea colegilor. Fotografia șocantă pe care a pus-o pe internet înainte de a comite gestul extrem
Sursa foto: foto- Pexels

O fată de 12 ani și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în propria ei cameră, fiindcă nu a mai suportat să fie victima binecunoscutului fenomen de „bullying”. 

Înainte de a recurge la gestul extrem, copila a postat o fotografie pe social media cu piciorul său pe care scria „RIP”. 

În noaptea aceea, Poliția a ajuns la casa fetei în urma apelurilor disperate ale prietenilor fetei. Jessica a fost tratată de paramedici la fața locului, însă odată ajunsă la spital, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei. 

Jessica Scatterson și-a luat viața în casa în care locuia, în Cheshire, Anglia, potrivit DailyMail

O anchetă legată e moartea ei a scos la iveală faptul că Jessica era „copleșită emoțional” de ceea ce i se întâmpla și în ultima perioadă devenise foarte activă pe social media. 

Se pare că fetița a lăsat în urmă tot felul de desene și notițe prin care își anunța moartea. Acestea au fost găsite în camera ei după ce s-a stins din viață. În notițe pomenea și de o persoană ale cărei gesturi au făcut-o să ia această decizie. 

Un anchetator a spus că, cu un an înainte de moartea Jessicăi, aceasta s-a întors acasă plină de zgărieturi pe față și cu un ochi umflat după un incident care avusese loc la școală. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close