Antena 3 CNN Externe O paraşutistă a rămas agăţată de un pod, la 150 de m deasupra unui râu din SUA (VIDEO)

O paraşutistă a rămas agăţată de un pod, la 150 de m deasupra unui râu din SUA (VIDEO)

O paraşutistă a rămas agăţată de un pod, la 150 de m deasupra unui râu din SUA (VIDEO)
Sursa foto: www.prolineindia.com
14 Mai 2015   •   17:21

O femeie din California a rămas suspendată în aer, la 150 de metri înălţime, după ce paraşuta ei s-a agăţat de un pod din statul Idaho, care traversează Râul Snake.
Din fericire, paraşutista a fost salvată la timp şi nu a suferit răni, dar a rămas cu o spaimă cumplită, pe care nu o va uita prea curând.

Mai multe echipaje de urgenţă au intervenit să o salveze pe Carla Jean Segil, în vârstă de 26 de ani, o paraşutistă amatoare, dornică de senzaţii tari. Ea rămăsese înţepenită sub podul Perrine, care trversează canionul Râului Snake.

Şeriful din Twin Falls County a declarat că o rafală puternică de vânt a împins paraşuta în structura metalică a podului, iar apoi femeia s-a balansat fără control preţ de peste jumătate de oră.

Podul Perrine este un loc foarte popular pentru săritorii de la punct fix, care se paraşutează de pe structura exterioară a acestuia sau de pe stâncile înalte din apropiere.

Accidentele sunt destul de frecvente în zonă. Săptămâna trecută, James E. Hickey, un paraşutist în vârstă de 73 de ani, şi-a pierdut viaţa aici după ce sistemele de siguranţă ale paraşutei sale s-au deschis prea târziu, iar bărbatul s-a izbit violent de malurile râului.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close