Antena 3 CNN Externe O personă ucisă și alte cinci rănite, într-un atac armat la o fabrică de mobilă din Texas. Patru dintre răniți sunt în stare critică

O personă ucisă și alte cinci rănite, într-un atac armat la o fabrică de mobilă din Texas. Patru dintre răniți sunt în stare critică

Clipe de coşmar, joi, la o companie care produce mobilă din Texas. Un om a fost ucis, iar alţi cinci au fost răniţi după ce un individ a tras mai multe focuri de armă asupra angajaţilor. Atacatorul a fugit de la faţa locului, iar poliţiştii au pornit după el.

O personă ucisă și alte cinci rănite, într-un atac armat la o fabrică de mobilă din Texas. Patru dintre răniți sunt în stare critică
Sursa foto: AP
de Mia Lungu    |    09 Apr 2021   •   09:07

În timp ce era urmărit, bărbatul a împuşcat un ofiţer, însă, ulterior, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe ucigaş. Acesta ar fi şi el un angajat al companiei unde a avut loc atacul, însă nu este cunoscut de ce a recurs la acest gest extrem.

4 dintre răniţi sunt în stare critică şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. O altă persoană a ajuns la spital în urma unui atac de astm.

Larry Winston Bollin, în vârstă de 27 de ani, din Iola, Texas, a fost transportat la Centrul de Detenție Brazos County din Bryan, joi, scrie AP.

Tânărul a fost acuzat de crimă și în cazul său a fost stabilită o cauțiune de un milion de dolari.

Eric Buske, șeful Poliției din Bryan, a declarat că suspectul este angajat al fabricii Kent Moore Cabinets, unde a avut loc tragedia. Acesta a mai spus că bărbatul este singurul responsabil pentru atac și nu a avut complici.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close