Antena 3 CNN Externe O pisică a ajuns erou după ce mieunatul ei a ajutat poliţia să prindă un hoţ român, în Italia

O pisică a ajuns erou după ce mieunatul ei a ajutat poliţia să prindă un hoţ român, în Italia

O bandă de hoți formată din trei indivizi români a fost prinsă de carabinieri din cauza mieunatului unei...pisici de pază. Un bărbat de 31 de ani a fost arestat.

O pisică a ajuns erou după ce mieunatul ei a ajutat poliţia să prindă un hoţ român, în Italia
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    12 Mai 2023   •   22:18

Captura inedită a avut loc noaptea trecută, la o firmă de transport de mărfuri din Cassola, Italia, acolo unde o bandă de hoți formată trei indivizi români a fost oprită la timp, înainte de a da fura bunuri în valoare de 100.000 de euro. 

Mai exact, atunci când hoții se pregăteau să dea lovitura, o pisică din zonă a început să miaune atât de tare, încât o persoană care locuiește lângă firma cu pricina s-a trezit şi i-a observat pe indivizi cu fețele acoperite.

Imediat persoana a sunat la Poliţie, în timp ce pisica şi-a continuat rolul de santinelă până la venirea autorităţilor.

La faţa locului a ajuns un echipaj al comandamentului din Bassano del Grappa care i-a prins pe hoți în flagrant delict în timp ce aceștia transportau cutii cu produse în exteriorul firmei.

Prinşi în fapt, doi dintre hoți au reuşit să fugă, în timp ce unul dintre ei, un bărbat de 31 de ani de naționalitate română, a fost prins şi arestat de carabinieri.

Când i s-a cerut să dea numele complicilor săi, românul a ales să păstreze tăcerea. Totuși, acest lucru nu i-a oprit pe anchetatori, care se așteaptă să dea de urma întregului grup infracțional, potrivit ecovicentino.it, citat de stiridiaspora.ro

Românul de 31 de ani riscă 1 an și 7 luni de închisoare pentru furt calificat.

×
Subiecte în articol: pisica hoţ român Italia furt calificat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close