Antena 3 CNN Externe O pisică rătăcită a fost găsită după opt luni, la 2.000 de kilometri de casă (VIDEO)

O pisică rătăcită a fost găsită după opt luni, la 2.000 de kilometri de casă (VIDEO)

O pisică rătăcită a fost găsită după opt luni, la 2.000 de kilometri de casă (VIDEO)
Sursa foto: pisica
17 Apr 2010   •   16:30

O pisică din Statele Unite a fost găsită la peste două mii de kilometri distanţă de casă. Motanul a dispărut în urmă cu opt luni din statul New Mexico şi a fost găsit în oraşul Chicago. Nimeni nu ştie cum a reuşit felina să parcurgă o distanţă atât de mare, însă în curând va fi din nou alături de stăpânii săi.

Dacă ar putea să vorbească, pisoiul Charles ar avea de spus o poveste incredibilă. Până acum câteva luni a locuit cu stăpâna lui în statul american New Mexico. La un moment dat, fata l-a dat în grija unei prietene şi a plecat în vacanţă. Atunci, motanul a dispărut de acasă.

Când toată lumea îl credea pierdut pentru totdeauna, pisoiul şi-a făcut apariţia la 2 mii de kilometri depărtare de casă. Cei de la protecţia animalelor l-au găsit în Chicago.

Charles are implantat sub piele un microcip, iar cu ajutorul lui i-a fost găsită stăpâna.

Cu toate acestea, motanul Charles a fost la un pas de a fi euthanasiat, pentru că stăpâna lui nu avea bani să-l aducă înapoi acasă. Spre norocul lui, o companie locală i-a aflat povestea şi s-a oferit să-l ajute. I-a făcut cadou un zbor gratuit cu avionul până în New Mexico.



Antena 3




×
Subiecte în articol: motan chicago piele
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close