Antena 3 CNN Externe O primăriță din Italia spune că românii se comportă ca niște animale. Femeia a fost amenințată cu moartea

O primăriță din Italia spune că românii se comportă ca niște animale. Femeia a fost amenințată cu moartea

O primăriță din Italia spune că românii se comportă ca niște animale. Femeia a fost amenințată cu moartea
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Oct 2017   •   17:13

Anna Maria Cisint este o primăriță din Italia, care a afirmat că a primit amenințări cu moartea, după ce a spus că românii se comportă ca niște animale, potrivit ilfriuli.it.

Primărița, din Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, a făcut aceste afirmații, în urma unei dispute pe care a avut cu mai mulți conaționali.

Aceasta a scris că românii se comportă ca „niște animale” și le-a spus acestora că ar face bine să se întoarcă în țară, dacă nu respectă regulile societății în care trăiesc. Ulterior, primărița a fost amenințată cu moartea și jignită.

„Nu dau un pas înapoi și nici nu sunt speriată”, a afirmat Anna Maria Cisint, care spune că a făcut o plângere la poliție.

„Abuzul verbal și amenințările a cărei victimă am fost în aceste zile s-au concretizat cu denunțul prezentat la Poliția de Stat. Voi cere ca autorii actului să fie identificați”, a mai declarat primărița.

×
Subiecte în articol: romani animale amenintata moarte
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close