Antena 3 CNN Externe O prinţesă saudită a încercat să plece din Paris fără a plăti o notă de circa şase milioane de euro

O prinţesă saudită a încercat să plece din Paris fără a plăti o notă de circa şase milioane de euro

O prinţesă saudită a încercat să plece din Paris fără a plăti o notă de circa şase milioane de euro
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
03 Iun 2012   •   11:46

O prinţesă saudită a fost interceptată în timp ce încerca să părăsească un hotel de lux din Paris, împreună cu suita sa, fără a plăti o notă de aproape şase milioane de euro, în noaptea de joi spre vineri, a anunţat sâmbătă o sursă din poliţie, confirmând o informaţie din Le Parisien, transmite AFP.
   
Prinţesa saudită, Maha al-Sudaini, soţia repudiată a prinţului moştenitor al Arabiei Saudite, Nayef ben Abdel Aziz, a încercat să părăsească Shangri-La, un hotel de lux situat pe bulevardul Iena, în centrul Parisului, împreună cu suita sa formată din circa 60 de persoane, lăsând o factură de aproape şase milioane de euro, potrivit cotidianului Le Parisien.
   
Publicaţia a adăugat că ambasadorul Arabiei Saudite a fost contactat în momentul plecării prinţesei, care beneficiază de imunitate diplomatică.
   
Directorul hotelului, Alain Borgers, a declarat că nu are "nici o problemă" cu clienţii săi.
   
Prinţesa Maha al-Sudaini a mai fost în atenţia publică pentru facturi neplătite. În 2009, lanţul vestimentar Key Largo a sesizat justiţia pentru a obţine plata a 89.000 de euro, pentru cumpărături efectuate în numele său.

×
Subiecte în articol: nota printesa paris Arabia Saudita atentie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close