O reţea de pedofilie a fost destructurată la Sankt Petersburg. Cinci persoane au abuzat sexual minori timp de ani de zile

de S.T.    |    26 Apr 2017   •   19:20
O reţea de pedofilie a fost destructurată la Sankt Petersburg. Cinci persoane au abuzat sexual minori timp de ani de zile Foto: pixabay.com

O reţea de pedofilie a fost destructurată la Sankt Petersburg, unde poliţia a arestat cinci persoane cu legături într-un orfelinat şi acuzate că au abuzat sexual minori timp de ani de zile, au anunţat miercuri surse din cadrul justiţiei ruse, informează AFP.

„Cinci persoane cu vârste între 41 şi 70 de ani au fost plasate în detenţie pentru două luni, cât va dura ancheta. Ele sunt acuzate de violuri şi agresiuni sexuale”, crime pasibile de 15 ani de închisoare, a anunţat Tribunalul Kirovski din Sankt Petersburg.

Persoanele acuzate sunt directorul-adjunct al orfelinatului nr.8 din Sankt Petersburg, directorul şcolii nr.565 legată de acest orfelinat, responsabilul unui centru de ajutor social pentru foşti elevi ai orfelinatului, precum şi doi foşti angajaţi ai instituţiei.

Potrivit anchetatorilor, cel puţin patru băieţi din instituţie, astăzi cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, au fost între 2005 şi 2010 victime ale unor „abuzuri sexuale sistematice” din partea acuzaţilor.

Parteneri
x close