Antena 3 CNN Externe O româncă a murit în Italia, după ce maşina în care se afla a fost strivită de un copac doborât de furtună

O româncă a murit în Italia, după ce maşina în care se afla a fost strivită de un copac doborât de furtună

O româncă a murit în Italia, după ce maşina în care se afla a fost strivită de un copac doborât de furtună
Sursa foto: ziar
13 Oct 2009   •   08:53

O româncă şi-a pierdut viaţa la Roma, într-un accident provocat de furtunile deosebit de violente care s-au abătut luni asupra întregului teritoriu al Italiei. Furtunile au mai făcut cel puţin alte trei victime, în diferite părţi ale ţării.

Accidentul s-a produs lângă Tivoli, nu departe de Roma. Tânăra româncă a fost surprinsă în maşină, împreună cu două conaţionale de aceeaşi vârstă, de puternicele rafale de vânt care s-au abătut asupra Romei şi a regiunii înconjurătoare, informează Il Sole.

Maşina a fost strivită de un copac doborât de furtună, iar femeia, aflată pe bancheta din spate, a murit pe loc. Echipa de descarcerare nu a putut să-i elibereze decât corpul neînsufleţit. Potrivit televiziunii publice RAI, românca îşi sărbătorise aniversarea de 21 de ani cu doar o zi înainte. Celelalte două românce, dintre care una se afla la volan, au scăpat doar cu răni uşoare.

Furtunile de luni au făcut victime şi în alte zone ale Italiei. În nordul ţării, un vânzător ambulant de 59 de ani a suferit un atac cardiac mortal în momentul în care vântul s-a abătut asupra tarabei sale.

Într-un sat din Umbria, un bărbat a fost ucis de un hambar care s-a prăbuşit sub efectul ploii şi al vântului. Iar pe lacul Garda, un amator de surfing s-a înecat după ce a fost surprins de furtună în larg.

O altă persoană este dată dispărută după scufundarea unui vas de pescuit în Marea Adriatică. Furtuna a lăsat în urmă zeci de răniţi şi a provocat inundaţii în câteva oraşe. Un avion de turism s-a prăbuşit în largul insulei franceze Corsica, dar toate cele şase persoane de la bord au fost salvate, fapt considerat un adevărat miracol.



Antena 3

×
Subiecte în articol: romanca roma furtuna masina copac
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close