Antena 3 CNN Externe O româncă a murit în timpul unui concert Linkin Park, după ce a fost zdrobită de un panou publicitar

O româncă a murit în timpul unui concert Linkin Park, după ce a fost zdrobită de un panou publicitar

O româncă a murit în timpul unui concert Linkin Park, după ce a fost zdrobită de un panou publicitar
Sursa foto: Foto: spin.com
09 Noi 2012   •   13:56
O femeie de origine română, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce un panou publicitar a căzut peste ea în timpul unui concert Linkin Park. Tragedia a avut loc pe stadionul din Cape Town (Africa de Sud), miercuri seara, iar soţul ei a anunţat că va intenta proces, informează www.ghanamma.com.

Românca deţinea funcţia de director al unuia dintre cele mai bune hoteluri din Africa de Sud, One & Only. Ea se afla la concert împreună cu soţul ei.

Reprezentanţii primăriei din Cape Town au iniţiat o investigaţie independentă asupra evenimentelor care au condus la moartea româncei.

Investigaţia va fi condusă de către Poliţia Sud-Africană (SAPS) şi o firmă de inginerie.

În total, nouăsprezece persoane au fost rănite, după ce un panou publicitar pentru băutura Lucozade, instalat temporar, s-a prăbuşit din cauza unor rafele puternice de vânt.

Românca a murit din cauza rănilor suferite. Alte 12 persoane au avut nevoie de intervenţia medicilor. Doi dintre răniţi se află în stare critică.

Românca a lucrat ca manager de formare şi calitate la One&Only, un hotel de lux. Reprezentanţii hotelului au descris-o pe aceasta ca pe "o membră extrem de respectată a echipei One&Only de la Cape Town, care le va lipsi foarte mult tuturor colegilor ei".

10.000 de persoane se aflau la poarta stadionului miercuri, când s-a produs tragedia.

Un reprezentant al firmei farmaceutice britanice GlaxoSmithKline (GSK), care produce Lucozade, a declarat că panoul care s-a prăbuşit a fost construit de către un contractor care a "respectat pe deplin" măsurile de securitate solicitate de municipalitate şi organizatorii concertului.




 

 

 

×
Subiecte în articol: romanca
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close