Antena 3 CNN Externe O româncă din Anglia a pus detergent în cafeaua șefei și a fost condamnată la închisoare

O româncă din Anglia a pus detergent în cafeaua șefei și a fost condamnată la închisoare

Pentru că nu se mai înţelegea cu şefa sa, o româncă din Anglia i-a pus “în glumă” detergent în cafea. Femeia nu a “gustat” gluma angajatei şi a denunţat-o imediat la poliţie. În urma cercetărilor a reieşit că, de fapt, a fost vorba de răzbunare.

O româncă din Anglia a pus detergent în cafeaua șefei și a fost condamnată la închisoare
Sursa foto: Sursă foto: Metro.uk
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2020   •   19:30

Aurora Iacomi, în vârstă de 32 de ani a emigrat din România în Marea Britanie în anul 2016. În momentul incidentului aceasta lucra în curăţenie în Gara Fenchurch Street din Londra.

Ultimele luni, însă, au fost foarte tensionate iar în data de 22 aprilie 2020, Aurora Lacomi ar fi fost umilită de șefa ei, Angelina Raychinova, în fața mai multor persoane. În semn de răzbunare, românca a pândit un moment prielnic când şefa sa şi-a uitat termosul de cafea în zona destinată personalului pentru curățenie şi i-a pus detergent în cafea.

Aceasta a fost la un pas de a suferi o intoxicație puternică când a încercat să-și bea cafeaua. Femeia a simţit gustul și mirosul substanței înainte de a înghiți toată cafeaua şi a chemat imediat poliţia.

Anchetatorii au analizat imaginile de pe camerele de luat vederi instalate în incinta gării. Iar în filmări, Aurora Iacomi apărea „ținând o sticlă de plastic în mână și ducând-o către locul în care se afla termosul de cafea”, potrivit anchetatorilor, citaţi de MetroUK

Substanța a fost analizată ulterior și s-a descoperit că era vorba de un lichid de curățare folosit pentru a îndepărta graffiti-urile de pe suprafețe, conform celor declarate de procurorul londonez.

Românca a declarat că a vrut să facă o glumă

Anthony Lane, avocatul femeii românce, a declarat în fața judecătorului, că clienta sa a făcut acest gest mai mult ca pe o farsă și nu cu intența de a-i face rău șefei sale.

„Între ea și supervizoarea ei existau neînțelegeri de mai mult timp. Când s-a dus în încăperea personalului de curățenie a văzut-o pe Raychinova cu un termos de cafea în mână. A văzut în asta ocazie de a-i pune ceva în ea. Intenția ei a fost să-i strice cafeaua, nimic mai mult. Cantitatea folosită avea scopul de a supăra-o pe șefa ei, nu de a-i face rău”, a încercat să o apere pe româncă avocatul acesteia în tribunal, precizează Metro UK.

Aurora Iacomi, care nu mai are antecedente penale, s-a declarat vinovată în fața judecătorului Benedict Kelleher, iar acesta din urmă a condamnat-o zilele trecute la o pedeapsă cu închisoarea pentru 10 luni. 

Potrivit judecătorului, românca a vrut să se răzbune şi a recurs la acest gest pentru a-i face intenţionat rău şefei sale.

×
Subiecte în articol: femeie condamnata
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close