Antena 3 Externe O româncă din Sicilia a fost ucisă în faţa copilului ei

O româncă din Sicilia a fost ucisă în faţa copilului ei

28 Oct 2015   •   10:11
O româncă din Sicilia a fost ucisă în faţa copilului ei
Sursa foto: Foto: www.flickr.com

O româncă de 23 de ani din Sicilia a fost ucisă de iubitul ei italian, în vârstă de 54 de ani. Bărbatul nu a putut accepta că românca se desparte de el, aşa că a luat un pistol şi a împuşcat-o. 

Tânăra îl părăsise pe bărbat pentru că era extrem de gelos şi s-a refugiat la o prietenă. Însă bărbatul nu a acceptat ideea despărţirii. Aşa că a venit după ea şi a împuşcat-o. Scenele de groază s-au petrecut în faţa fiicei sale de numai 2 ani, a prietenei româncei şi a fiului acesteia de 4 ani.

Pentru româncă, medicii nu au mai putut face nimic. Ea lasă în urmă un băieţel orfan. Crima a avut loc într-un mic orăşel din Sudul Siciliei unde localnicii sunt acum îngroziţi de ceea ce s-a întâmplat cu tânăra româncă. De altfel, imediat după sângerosul atac, în cartierul unde a avut loc, zeci de oameni au ieşit pe stradă când au văzut maşinile de poliţie şi ambulanţele. 
 
După crimă, asasinul a încercat să fugă, dar carabinierii l-au prins. În timpul interogatoriului, acesta şi-a recunoscut faptele şi a declarat că nu a putut accepta că românca voia să se separe de el. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close