Antena 3 CNN Externe O româncă, printre presupusele prostituate din cazul Berlusconi

O româncă, printre presupusele prostituate din cazul Berlusconi

O româncă, printre presupusele prostituate din cazul Berlusconi
Sursa foto: Foto: femina-elisa.blogspot.com
18 Ian 2011   •   12:19

Una dintre presupusele dame de companie care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi este româncă, au declarat oficiali din cadrul Procuraturii din Milano. Tânăra a participat la dineul organizat în cinstea premierului rus Vladimir Putin.

Potrivit ediţiei online a publicaţiei Il Tempo, procurorii au solicitat percheziţionarea apartamentelor din Milano în care locuiesc cele zece tinere suspectate de prostituţie. Cele opt apartamente ar fi fost puse la dispoziţia tinerelor chiar de către premierul italian.

Fetele suspectate că ar fi primit bani în schimbul relaţiilor sexuale din partea lui Berlusconi sunt gemenele Imma şi Eleonora De Vivo, balerina Garcia Polanco, Barbara Guerra, Elisa Toti, românca Ioana Vişan, Iris Berardi, Arisleida Espinosa, Barbara Faggioli şi Alessandra Sorcinelli.

Surse ale ziarului La Repubblica, au declarat că tinerele, inclusiv dama de companie româncă în vârstă de 22 de ani, au participat la dineul organizat în aprilie 2010 în cinstea premierului rus Vladimir Putin.

Luni, procurorii italieni au anunţat că anchetează zece tinere invitate de premierul Silvio Berlusconi la o petrecere organizată în aprilie 2010 în onoarea omologului său rus Vladimir Putin.

Nu este prima oară când Berlusconi este implicat într-un astfel de scandal. Anul trecut, premierul a avut o legătură cu Karima El Mahroug. Pe atunci, fata avea doar 17 ani. Adolescenta spune că a primit 7.000 de euro ca să participe la o petrecere în vila lui Berlusconi. Dar neagă că ar fi avut relaţii intime cu el.

Totuşi, premierul italian s-a mai ales şi cu acuzaţia de trafic de influenţă, în urma legăturii cu Karima. El e suspectat că şi-a folosit funcţia ca să o ajute pe tânără  să scape nepedepsită când a fost arestată pentru furt.

De notorietate sunt şi aşa-numitele orgii care au avut loc la vila lui Berlusconi din Roma. Jurnaliştii din întreaga lume au publicat poze de la reşedinţa premierului. În fotografii, apăreau mai mulţi bărbaţi în pielea goală şi femei îmbrăcate sumar.

 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi prostituate romanca
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close