Antena 3 Externe O româncă şi soţul ei indian, arestaţi în India într-un caz de corupţie

O româncă şi soţul ei indian, arestaţi în India într-un caz de corupţie

08 Iun 2012   •   22:13
O româncă şi soţul ei indian, arestaţi în India într-un caz de corupţie

Un om de afaceri indian din domeniul armamentului şi soţia sa româncă au fost arestaţi în India într-un caz de corupţie, informează presa indiană, citată de Mediafax.
   
Potrivit site-ului de ştiri IndiaTvNews.com, omul de afaceri Abhishek Verma, activ în tranzacţii cu arme, şi soţia sa româncă Anca N. au fost arestaţi sub acuzaţia că ar fi primit bani din partea unei firme elveţiene pentru a interveni la Guvernul indian într-un caz de corupţie.
   
Cei doi erau deja anchetaţi în legătură cu tranzacţiile efectuate de companiile de armament Ganton India şi Ganton USA, aparţinând omului de afaceri indian.
   
Însă, de data aceasta, Verma şi soţia sa româncă sunt cercetaţi pentru că au primit 530.000 de dolari din partea companiei de armament elveţiene Rheinmetall Air Defence AG cu promisiunea că vor face lobby la Guvernul indian pentru scoaterea acestei firme de pe o listă de societăţi vizate de interdicţii privind tranzacţii cu armament.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close