Antena 3 CNN Externe O româncă stabilită în Italia a fost împuşcată de soţul ei

O româncă stabilită în Italia a fost împuşcată de soţul ei

O româncă stabilită în Italia a fost împuşcată de soţul ei
Sursa foto: Foto: www.thecommentator.com
19 Aug 2014   •   08:53

O româncă, stabilită de ani de zile în Italia, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost împuşcată de soţul ei. Bărbatul a tras cinci gloanţe până când femeia a căzut secerată. S-a făcut nevăzut imediat, iar carabinierii încearcă şi la această oră să dea de urma lui. Din cauza certurilor dese, femeia îl denunţase deja la poliţie, care i-a interzis să deţină arme.

Femeia s-a despărţit de cel ce urma să îi devină călău, după ce nu a mai suportat crizele lui de gelozie.  Cu toate astea i-a mai dat o şansă şi a plecat cu el în vacanţă la mare, împreună cu fiul lui de numai 13 ani. După o zi petrecută pe malul mării, cei doi au discutat despre motivele geloziei lui, însă asta nu a făcut decât să îl înfurie pe italian. Deşi poliţiştii i-au interzis bărbatului să deţină arme, bărbatul a scos un pistol, cu care a fugărit-o pe româncă. Cinci gloanţe au nimerit-o. Patru în piept şi unul în cap. Un turist a asistat la întreaga scenă şi a alertat forţele de ordine.

Cazaţi în acelaşi camping, se aflau şi prietenii italianului, care au încercat să o salveze pe româncă din mâinile individului. Au găsit-o, însă, într-o baltă de sânge. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, dar prognosticul medicilor rămâne rezervat.

Între timp, criminaliştii au cules probe de la locul faptei, dar pistolul pare să fi dispărut fără urmă. Au găsit doar încărcătorul. De aceea, anchetatorii cred că italianul ar fi avut un complice care ar fi ascuns arma. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele producerii tragediei.

×
Subiecte în articol: romanca
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close