Antena 3 CNN Externe O simplă durere de cap putea să îi aducă sfârșitul. Medicii i-au zis că mai are doar 24 de ore de trăit. „Chemam asistenta și dacă îmi voiam să îmi mișc o mână”

O simplă durere de cap putea să îi aducă sfârșitul. Medicii i-au zis că mai are doar 24 de ore de trăit. „Chemam asistenta și dacă îmi voiam să îmi mișc o mână”

O simplă durere de cap putea să îi aducă sfârșitul. Medicii i-au zis că mai are doar 24 de ore de trăit. „Chemam asistenta și dacă îmi voiam să îmi mișc o mână”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Iun 2018   •   20:34

Renae Cleary era o femeia normală și perfect sănătoasă la cei 38 de ani ai ei. Asta până într-o zi când o durere cumplită de cap a ajuns să o facă să descopere că are în creier o tumoră de 2.2 centimetri.

„La noi în familie durerile de cap sunt destul de normale, doar că de dată asta medicul meu mi-a recomandat să fac și o tomografie cerebrală că să fim siguri. Ăla a fost momentul când am aflat că am o tumoră care era pe cale să mă omoare chiar în următoarele 24 de ore”, a povestit femeiea.

Femeia a fost operată, dar când credea că totul s-a terminat, a început să-i curgă un lichid din zona operației. În ciuda celor 19 copci operația nu se sudase suficient de bine, iar ea era într-un real pericol de infecție.

„Am ajuns din nou în spital. iar de dată asta a fost și mai greu. Timp de nouă zile mi-a fost interzis să fac absolut orice. Trebuia să apelez la o asistență și dacă îmi voiam să îmi mișc o mână!” a mai povestit ea.

Că să poată să-și facă toate intervențiile de care a avut nevoie a fost nevoită să renunțe la studii și chiar să-și vândă apartamentul, potrivit thewest.com.au.

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close