Antena 3 CNN Externe O străbunică din Africa de Sud şi-a sărbătorit centenarul printr-un salt cu paraşuta

O străbunică din Africa de Sud şi-a sărbătorit centenarul printr-un salt cu paraşuta

O străbunică din Africa de Sud şi-a sărbătorit centenarul printr-un salt cu paraşuta
16 Mar 2015   •   08:47

O străbunică din Africa de Sud şi-a sărbătorit centenarul printr-un... salt cu paraşuta. Nu a fost o premieră: ea a trăit prima sa experienţă de acest gen când avea doar 92 de ani. I-a plăcut, aşa că a repetat experienţa. Dar nu doar de dragul distracţiei. A făcut-o şi pentru diferite cauze umanitare.

În ultimii opt ani, Georgina Harwood a sărit de trei ori cu paraşuta.  Bineînţeles, de fiecare dată a fost însoţită de un sportiv profesionist care a avut grijă ca totul să se termine cu bine.

Fiecare salt al străbunicii a susţinut câte o cauză nobilă. Acum, a fost vorba de achiziţionarea unor veste de salvare pentru o organizaţie de salvamari din ţara sa, Africa de Sud, dar în acelaşi timp saltul a fost un cadou pentru cea de-a o suta aniversare a Georginei.

Deşi nu s-a plictisit de paraşutism, veterana vrea acum să încerce senzaţii noi. Aşa că se pregăteşte să se scufunde în mare, într-o cuşcă metalică, să vadă rechinii de aproape. O distracţie apreciată de mulţi turişti veniţi în Africa de Sud, cu toţii, însă, mult mai tineri ca ea. 

×
Parteneri
Prognoza meteo pentru luna martie! ANM anunță temperaturi neobișnuite
x close